Top-10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Top-10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 365 dni (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Bialowas en Tomasz Mandes | Cast: Anne-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski, e.a.
Wanneer Massimo Torricelli, een jonge Siciliaanse maffiabaas, de vakantievierende Laura Biel op het strand ziet, weet hij dat hij de vrouw van zijn dromen heeft gevonden. Hij besluit haar te laten ontvoeren en op te sluiten in zijn kasteel. De dominante maffioso geeft haar vervolgens één jaar de tijd om verliefd op hem te worden. Al snel boeit er een stomende relatie tussen de twee op.

#2 The Last Days of American Crime (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Olivier Megaton | Cast: Edgar Ramírez, Michael Pitt, Anna Brewster, e.a.
De Amerikaanse overheid wil voor eens en voor altijd afrekenen met de criminaliteit en werkt daarom in het geheim aan een signaal waarmee elke vorm van crimineel gedrag kan worden gestopt. Wanneer bankovervaller Graham Brick achter deze plannen komt, besluit hij één laatste, historische overval te plegen om de rest van zijn leven in rijkdom te kunnen leven.

#3 Penoza: The Final Chapter (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Diederik van Rooijen | Cast: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, e.a.
Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Wanneer een collega wordt lastiggevallen en Carmen de dader uit zelfverdediging doodt, wordt ze gearresteerd en uitgeleverd aan Nederland. Daar wachten haar een aantal wraakzuchte vijanden.


#4 Trolls (2016)
#5 Wind River (2017)
#6 Midway (2019)
#7 Transformers: Age of Extinction (2014)
#8 The Glass House (2001)
#9 Bridget Jones's Baby (2016)
#10 Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)


NieuwsFilm

meest populair