De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 12 Strong (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolai Fuglsig | Cast: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, e.a.
De ambitieuze kapitein Mitch Nelson leidt een speciale eenheid met een bijzondere missie in Afghanistan. Daar probeert zijn twaalfkoppige team samen met een lokale bondgenoot de Taliban uit te schakelen, direct na de aanslagen van 11 september. De situatie zorgt al snel voor spanningen op meerdere fronten.

#2 Whitestar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamel Aattache | Cast: Britt Dekker, Richelle Plantinga, Florence Vos Weeda, e.a.
In de zomermaanden werkt Megan samen met haar beste vriendin Julia op de manege van de norse paardenhandelaar Alex. Wanneer het onhandelbare paard Whitestar op haar pad komt, hoopt ze in de voeten van haar overleden vader, die ooit een getalenteerd dressuurruiter was, te kunnen treden. De twee bouwen een speciale band op en onder Megans leiding blijkt Whitestar een echte winnaar.

#3 Tag (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Tomsic | Cast: Jeremy Renner, Ed Helms, Jon Hamm, e.a.
Vijf bevriende veertigers organiseren elk jaar een tikkertjespelletje dat een complete maand duurt. En dat spel spelen ze behoorlijk fanatiek. Dit jaar vindt het spelletje plaats tijdens het huwelijk van een van de vrienden, Jerry, die nog nooit werd getikt. Zijn vrienden denken dat zijn bruiloft hem een makkelijk doelwit maakt, maar dat blijkt toch behoorlijk tegen te vallen.


#4 Extraction (2020)
#5 Marrowbone (2017)
#6 Blended (2014)
#7 Becoming (2020)
#8 Dangerous Lies (2020)
#9 Black Mass (2015)
#10 A-X-L (2018)


NieuwsFilm

meest populair