3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

#3 The Notebook (2004) | beschikbaar
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Cassavetes | Cast: Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Marsden, e.a. |
Tijdens een vakantie ontmoet rijkeluismeisje Allie Hamilton de knappe arbeiderszoon Noah Calhoun. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven ze een prachtige zomer vol liefde en passie. Maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog.

Bad Boys (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Téa Leoni, e.a.
Vrijgezel Mike Lowrey en familieman Marcus Burnett werken samen als undercoveragenten aan een zaak over een beruchte Franse crimineel die een lading heroïne en bewijsmateriaal van de politie heeft gestolen. De twee krijgen drie dagen de tijd om de zaak op te lossen en worden daarbij gedwongen om van identiteit te wisselen.

All Day and a Night (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Robert Cole | Cast: Ashton Sanders, Jeffrey Wright, Yahya Abdul-Mateen II, e.a.
Gangsterrapper Jahkor Abraham Lincoln pleegde op jonge leeftijd een dubbele moord en kreeg daarvoor een levenslange gevangenisstraf opgelegd. Vanuit de gevangenis kijkt hij terug op de mensen, omstandigheden en het systeem dat hem tot deze misdaad dreef.

NieuwsFilm

meest populair