M. Night Shyamalan heeft zijn cast voor zijn volgende film

M. Night Shyamalan heeft zijn cast voor zijn volgende film

Veel jonge sterren zullen van de partij zijn!

Regisseur M. Night Shyamalan, o.a. bekend van Unbreakable en The Sixth Sense, is weer bezig met een nieuwe film, waarvoor hij heel wat rijzende sterren op het oog heeft.

Zo zal een van de hoofdrollen gaan naar Vicky Krieps, die de laatste jaren druk bezig is en voornamelijk hoge ogen wist te gooien in Phantom Thread. Zij zal worden vergezeld door Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Alex Wolff (Hereditary) en Aaron Pierre (van de serie Krypton).

Wat te verwachten?
Het is echter door de coronacrisis nog onduidelijk wanneer de opnames van start gaan en wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn. Ook zijn de details rond de film erg schaars, die zoals, bij bijna elke Shyamalan-film, goed geheim worden gehouden.

De regisseur zal de film zelf financieren, zoals hij dat voorheen ook al deed met Glass, Split en The Visit. Zo kwam Shyamalan aanzetten met 35 miljoen dollar. Dit bleek ging verkeerde investering te zijn, want alle drie de films samen brachten meer dan 600 miljoen dollar op.

NieuwsFilm

meest populair