3 supergave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 supergave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Deze actiefilms moet je zeker even kijken.

Er staan veel gave actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie keiharde actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

Non-Stop (2014)

Regie: Jaume Collet-Serra | Hoofdrollen: Liam Neeson, Michelle Dockery en Julianne Moore

Zeker niet dé hoogvlieger uit dit lijstje (of juist wel), maar deze biedt wel prima vermaak met wraakspecialist Liam Neeson. Hij werkte opnieuw samen met regisseur Jaume Collet-Serra en in de film zie je hoe een veteraan van de Air Marshals zich uit een situatie vol list en bedrog moet redden op een trans-Atlantische vlucht van New York naar Londen.



Ocean's Eleven (2001)

Regie: Steven Soderbergh | Hoofdrollen: George Clooney, Matt Damon en Brad Pitt

Deze voortreffelijke actie-/misdaadfilm vol grote sterren en gevatte humor is een moderne remake van een eerdere film. Steven Soderbergh startte een reeks van meerdere films en recent verscheen de "vrouwen-versie" die je overigens ook op Netflix aantreft. Een intelligente overval op een casino staat centraal en de start van drie leuke films.



Salt (2010)

Regie: Phillip Noyce | Hoofdrollen: Angelina Jolie, Liev Schreiber en Chiwetel Ejiofor

Deze actiefilm is in lijn met de Jason Bourne-films en doet ook weer denken dat het een soort voorloper van bijvoorbeeld Atomic Blonde. Het is Angelina Jolie die uitgroeit tot een ware actieheld. Haar personage is een CIA-agente die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn. Ze neemt wraak, en daar is ze goed in!



NieuwsFilm

meest populair