De 10 best bekeken Netflix Original Films tot nu toe!

De 10 best bekeken Netflix Original Films tot nu toe!

Dit zijn de grootste films die Netflix tot op heden heeft gemaakt.

Onlangs verscheen de actiethriller Extraction op Netflix en deze zal volgens de streamingdienst binnen 4 weken maar liefst door 90 miljoen huishoudens bekeken zijn. Hieronder de tien Netflix Original Films die volgens Netflix het meest bekeken zijn.

Het onderstaande lijstje is waarschijnlijk niet helemaal de waarheid. Netflix geeft namelijk geen periodieke update van het aantal kijkers naar hun films en series. Eerder werden de gecommuniceerde aantallen gebaseerd op het aantal mensen dat de film voor minimaal 70% heeft gezien, maar dit jaar aangepast naar minimaal 2 minuten. Bij Extraction gaat Netflix nu dus uit van huishoudens (en van die 2 minuten).

De (vermoedelijk) best bekeken Netflix Original Films tot nu toe!
Hieronder de vermoedelijke Top 10 van best bekeken Netflix Original Films op basis van eerdere data vrijgegeven door Netflix. Specialisten zeggen dat we die cijfers met een korreltje zout moeten nemen. Onderstaande Top 10 is dus eerder een indicatie voor de populairste films tot op heden op Netflix.


1. 6 Underground: 83 miljoen x bekeken

2. Bird Box: 80 miljoen x bekeken

3. Murder Mystery: 73 miljoen x bekeken

4. Triple Frontier: 52 miljoen x bekeken

5. The Perfect Date: 48 miljoen x bekeken

6. Tall Girl: 41 miljoen x bekeken

7. The Highwaymen: 40 miljoen x bekeken

8. Always Be My Maybe: 32 miljoen x bekeken

9. Klaus: 30 miljoen x bekeken

10. The Irishman: 26 miljoen x bekeken

En dan nu de vraag: heb jij ze allemaal gezien? Laat het hieronder op de gebruikelijke plaats weten! Bekijk de 5 best bekeken Netflix Original Series tot nu toe!

NieuwsFilm

meest populair