3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Elijah Wood, Sean Astin, Ian McKellen , e.a.
Frodo heeft een magische ring gekregen die ooit toebehoorde aan een duivelse schurk genaamd Sauron. Tovenaar Gandalf waarschuwt hem dat Sauron de ring koste wat het kost terug wil. Om het kwaad te verslaan, moeten alle volkeren van Midden-Aarde zich verenigen voor een spannende queeste en moet de ring vernietigd worden in het vuur van Saurons vulkaan.

Der Untergang (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Oliver Hirschbiegel | Cast: Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Corinna Harfouch, e.a.
Traudl Junge werkt als secretaresse voor de Duitse dictator Adolf Hitler in zijn Führerbunker in Berlijn. De situatie is hopeloos: het Sovjetleger omsingelt en bombardeert de hoofdstad flink. Het einde van de Tweede Wereldoorlog is dan ook nabij, maar Hitler en zijn trouwe volgelingen willen van opgeven niets weten. Junge probeert zichzelf uiteindelijk te redden uit de benarde situatie.

Gravity (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alfonso Cuarón | Cast: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, e.a.
Astronauten Ryan Stone en Matt Kowalski zijn volledig op zichzelf aangewezen wanneer hun spaceshuttle tijdens een routineklus onherstelbaar beschadigd raakt. De twee blijven als enige overlevenden - midden in de ruimte - achter. Zonder contact met de aarde, en slechts op elkaar aangewezen, lijkt de kans om gered te worden zeer klein. De astronauten zijn desondanks vastberaden om te overleven.

NieuwsFilm

meest populair