3 strakke actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 strakke actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Veel goede actiefilms op Netflix.

Er staan veel opvallende actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie strakke actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

Blood Diamond (2006)

Regie: Edward Zwick | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Jennifer Connelly en Djimon Hounsou

Deze avonturen-/actiefilm van regisseur Edward Zwick (The Last Samurai) is een prachtige film over een smokkelaar van bloed-diamanten die krijgt te maken met de meest gruwelijke kant van de burgeroorlog in Sierra Leone. Hij helpt een visser wiens zoon gevangen is genomen door de rebellen en is opgeleid tot kindsoldaat. Pakkend.



Deepwater Horizon (2016)

Regie: Peter Berg | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, Kurt Russell en John Malkovich

Deze actievolle film is een van de vele samenwerkingen van Peter Berg en Mark Wahlberg. Ze maakten ook de films Lone Survivor, Patriots Day, Mile 22 en de recente Netflix-film Spenser Confidential. Deepwater Horizon gaat over het BP-boorplatform dat in 2010 het gezicht werd van een ecologische ramp in de Golf van Mexico. Indrukwekkend gemaakt!



Jack Reacher (2012)

Regie: Christopher McQuarrie | Hoofdrollen: Tom Cruise, Rosamund Pike en Robert Duvall

Deze actiefilm is stukken beter dan het zwakke vervolg dat in 2016 volgde met Jack Reacher: Never Go Back. Tom Cruise is de titelheld die het middelpunt wordt van een hoop gevechten en geheimen. Andere rollen zijn voor Rosamund Pike en Robert Duvall. Regisseur Christopher McQuarrie is ondertussen volledig overgestapt naar de Mission: Impossible-franchise, uiteraard ook met Cruise!



NieuwsFilm

meest populair