3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Zodiac (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., e.a.
In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw wordt San Francisco opgeschrikt door de moordpartijen van een seriemoordenaar die zichzelf Zodiac noemt. Met zijn cryptische en treiterende raadsels en brieven weet hij een journalist, cartoonist en rechercheur jarenlang bezig te houden. Zij zetten alles op het spel om de dader te vinden, met alle gevolgen van dien.

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a.
Beertje Paddington ontsnapt uit de Peruviaanse jungle en belandt na een lange reis in Londen, Engeland. Daar wordt hij gered uit een treinstation en krijgt hij een fijn thuis bij de vriendelijke familie Brown. Daar lijkt hem een gelukkig leven te wachten, totdat een dierenopzetter besluit Paddington aan haar collectie te willen toevoegen en de jacht op hem opent.

The Platform (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Galder Gaztelu-Urrutia | Cast: Ivan Massaqué, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, e.a.
In een dystopische gevangenistoren met ruim driehonderd verdiepingen daalt iedere dag een plateau vol voedsel naar beneden dat op elk etage enkele minuten stopt. Hoe hoger iemand zit, hoe meer voedsel hij kan pakken. De pas gearriveerde gevangene Goreng komt in opstand om dit onrechtvaardige systeem te veranderen.

NieuwsFilm

meest populair