3 zenuwslopende thrillers die gewoon op Netflix staan!

3 zenuwslopende thrillers die gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie zenuwslopende thrillers die zeker de moeite waard zijn!

Gone Girl (2014)

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Ben Affleck, Rosamund Pike en Neil Patrick Harris

Deze thriller komt van niemand minder dan David Fincher, de man achter grote titels als Seven en Fight Club. Opvallend is dat Gone Girl zijn laatste bioscoopfilm tot op heden is. In de film zien we hoe een ooit zo verliefd stel uit elkaar groeit. Maar dan verdwijnt de vrouw opeens en wil haar man weten wat er met haar is gebeurd. Eén nadeel: hij is de hoofdverdachte in de vermissingszaak.



Layer Cake (2004)

Regie: Matthew Vaughn | Hoofdrollen: Daniel Craig, Colm Meany en Kenneth Cranham

In deze film geen Daniel Craig als 007, maar als een succesvolle cocaïnedealer die met pensioen wil. Maar zoals altijd gaat dat als misdadiger niet zomaar. Hij moet van zijn baas nog één opdracht uitvoeren en dat is het vinden van de dochter van een oude vriend. En dat levert hem veel meer problemen op dan hij dacht. Ook met Tom Hardy en van Kingsman-regisseur Matthew Vaughn.



The Prestige (2006)

Regie: Christopher Nolan | Hoofdrollen: Hugh Jackman, Christian Bale en Scarlett Johansson

Deze bioscoopthriller van Christopher Nolan is misschien wel zijn onbekendste. Hij beschikte over de grote namen Hugh Jackman, Christian Bale en Scarlett Johansson en gaf hen rollen in een strijd tussen twee illusionisten. En die strijd neemt alleen maar toe. De film werd gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1995.



NieuwsFilm

meest populair