3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Room (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lenny Abrahamson | Cast: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers, e.a.
Joy Newsome werd zeven jaar geleden ontvoerd door Old Nick. Ze brengt haar dagen door in een klein kamertje samen met haar vijfjarige zoon Jack, die ze kreeg na een verkrachting. Newsome waarschuwt haar zoon voor de buitenwereld, maar uiteindelijk gaat bij haar toch een knop om en besluit ze een ontsnappingspoging te ondernemen.

The Great Gatsby (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Elizabeth Debicki, e.a.
Beginnend schrijver Nick Carraway is gefascineerd door zijn steenrijke, mysterieuze buurman en partyliefhebber Jack Gatsby, wiens leven hij van dichtbij ziet instorten door zijn obsessieve pogingen om zijn grote liefde Daisy voor zich terug te winnen. Haar echtgenoot Tom Bunchanan, een rokkenjager van adelijke afkomst, staat echter in de weg.

A Prayer Before Dawn (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Stéphane Sauvaire | Cast: Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Pornchanok Mabklang, e.a.
Billy Moore, een aan drank en heroïne verslaafde bokser uit Liverpool, wordt in Bangkok betrapt met drugs en belandt daardoor in de beruchte gevangenis Klong Prem, waar de zwaarste Thaise misdadigers zitten opgesloten. Door mee te doen aan een bokstoernooi in de cel hoopt hij een ultieme prijs te winnen: vrijheid.

NieuwsFilm

meest populair