De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Once Upon a Time in Hollywood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, e.a.
Rick Dalton, ooit de grote ster van een televisiewestern, en zijn trouwe stuntman Cliff Booth proberen opnieuw aan de bak te komen in de filmindustrie. Ondertussen wordt het glamoureuze Hollywood opgeschrikt door de moordtochten van Charles Manson en zijn hippiesekte.

Rambo: Last Blood (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adrian Grunberg | Cast: Sylvester Stallone, Paz Vega, Adriana Barraza, e.a.
Vietnamveteraan John Rambo heeft zich na zijn laatste missie teruggetrokken op de ranch van zijn overleden ouders. Maar wanneer de kleindochter van een vriendin ontvoerd wordt door het Mexicaanse drugskartel, is hij vastbesloten om haar te redden.

Ocean's 8 (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anna Hathaway, e.a.
Debbie Ocean, de zus van meestercrimineel Danny Ocean, komt vrij uit de gevangenis en wil op het prestigieuze Met-gala een schitterende (en natuurlijk peperdure) ketting stelen. Ze brengt zeven andere vrouwen bijeen om samen deze grote overval te plegen.

Code 8 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Chan | Cast: Robbie Amell,Stephen Amell, Sung Kang, e.a.
Conner Reed bezit over buitengewone krachten, maar het gebruik hiervan is ten strengste verboden. Wanneer hij door ene Garrett wordt benaderd voor een klus in de criminele onderwereld, laat hij zich toch verleiden om zijn krachten in te zetten om de medische rekeningen van zijn ernstig zieke moeder te kunnen betalen.

Central Intelligence (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Kevin Hart, Dwayne Johnson, Amy Ryan, e.a.
De onvoorspelbare CIA-agent Bob Stone neemt contact op met zijn oude schoolvriend Calvin Joyner, nu een talentvolle accountant, om een dodelijk couplet tegen Amerikaanse undercoveragenten op te helpen lossen. Joyner belandt daardoor in een wereld vol schietpartijen, verraad en spionage en al snel is er geen weg meer terug.


En verder onder meer...

Despicable Me-reeks
Despicable Me (2010)
Despicable Me 2 (2013)

Fast & Furious-reeks
The Fast and the Furious (2001)
2 Fast 2 Furious (2003)
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Fast & Furious (2009)
Fast Five (2011)
Fast & Furious 6 (2013)
Furious 7 (2015)

NieuwsFilm

meest populair