3 strakke actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 strakke actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Veel goede actiefilms op Netflix.

Er staan veel opvallende actiefilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie strakke actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

John Wick (2014)

Regie: Chad Stahelski | Hoofdrollen: Keanu Reeves, Adrianne Palicki en Willem Dafoe

Misschien wel één van de beste "kleine actiefilms" in jaren zonder al te veel visuele effecten. Met Keanu Reeves in de titelrol was het voor de makers Chad Stahelski en David Leitch een schot in de roos. De bikkelharde wraakfilm is stijlvol, snel en gevat. Een alweer derde terugkeer van Wick staat gepland voor de zomer van 2021.



Django Unchained (2012)

Regie: Quentin Tarantino | Hoofdrollen: Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio

Een van de geliefdste films van Quentin Tarantino en sowieso zijn financieel hoogst scorende tot op heden. Met grote en gave rollen van onder meer Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio is het smullen en komt het soms ook schokkende geheel samen in een te verwachten actierijke confrontatie. Iets dat we uiteraard kennen en verwachten van QT.



Mission: Impossible - Fallout (2018)

Regie: Christopher McQuarrie | Hoofdrollen: Tom Cruise, Henry Cavill en Rebecca Ferguson

Deze zesde en tot op heden meest recente film in de Mission: Impossible-reeks is in de actiescènes van een ongekend niveau. De film werd door de FilmTotaal-medewerkers verkozen tot dé topper van 2018 en dat is niet raar. Verhaaltechnisch was deze misschien wat dun, maar de stunts en alles wat daar bij hoort waren fenomenaal. Het uitkijken is naar 2021. Dan moet de zevende film verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair