3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Breakfast Club (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Hughes | Cast: Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Molly Ringwald, e.a.
Vijf totaal verschillende Amerikaanse tieners - een atleet, outcast, sportman, nerd en populair meisje - moeten om uiteenlopende redenen zaterdagochtend nablijven op school. De tieners hebben op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen, maar in het afgesloten straflokaal komen ze gezamenlijk tot nieuwe inzichten over zichzelf. De overeenkomsten tussen het vijftal blijken groter te zijn dan verwacht.

We're the Millers (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a.
Hasjdealer David heeft een enorme schuld opgebouwd bij zijn leverancier en om deze af te lossen moet hij een paar honderd kilo marihuana vanuit Mexico het land in smokkelen. In zijn eentje zou hij te veel argwaan wekken bij de douane, daarom huurt hij zijn strippende buurvrouw en twee tieners in om zijn gezin te spelen. Samen vertrekt het bonte gezelschap in een veel te kleine camper richting Mexico. Hun reis verloopt echter allesbehalve vlekkeloos.

Molly's Game (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, e.a.
Freestyleskiester Molly Bloom vertrekt, nadat ze zich niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen, naar Los Angeles. Daar werkt ze zich op in een illegaal pokernetwerk voor de elite, met toernooien waarbij om megabedragen wordt gespeeld. Molly weet acht jaren lang haar imperium in stand te houden, maar een inval van de FBI doet de boel als een kaartenhuis ineenstorten.

NieuwsFilm

meest populair