5 kneitergoede films die je nu gewoon op Netflix vindt

5 kneitergoede films die je nu gewoon op Netflix vindt

De goudmijn van Netflix bevat heel wat sterke titels.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag vijf interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Dark Knight (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Heath Ledger, Gary Oldman, e.a.
Bruce Wayne probeert 's nachts als held in vleermuispak Gotham City te ontdoen van criminaliteit. Een nieuwe superschurk, genaamd de Joker, gooit echter roet in het eten. Hij is een moordlustige maniak die smult van chaos. Aan de Batman om hem te stoppen.

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a.
Beertje Paddington ontsnapt uit de Peruviaanse jungle en belandt na een lange reis in Londen, Engeland. Daar wordt hij gered en opgenomen door de vriendelijke familie Brown. Alles lijkt goed, totdat een dierenopzetter Paddington aan haar collectie wil toevoegen en de jacht op hem opent.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Dom Cobb heeft de gave om droomwerelden te creëren en het onderbewustzijn van anderen te infiltreren. Wanneer hij de opdracht krijgt om het brein van een jonge erfgenaam binnen te dringen, stuit hij al snel op de grenzen van zijn kunnen.

Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a.
Juwelendief Henri Charrière belandt op een berucht gevangeniseiland in Frans-Guyana. Daar sluit hij een bondgenootschap met de fijngevoelige oplichter Louis Dega. Samen bedenken zij een plan om te ontsnappen, maar dat blijkt al snel een onmogelijke missie.

Call Me by Your Name (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a.
Elio brengt de zomermaanden door in het vakantiehuis van zijn familie in Italië. Daar bouwt hij een bijzondere band op met Oliver, de onderzoeksassistent van zijn vader. De twee worden verliefd, en tegen een zomerse achtergrond bloeit een levensveranderende romance op.

NieuwsFilm

meest populair