De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a.
De wereldbevolking is flink uitgedund door de invasie van blinde helleploerten met een supergehoor. Zij vreten iedereen die ook maar iets te veel geluid maakt met huid en haar op. Ver van de bewoonde wereld woont het gezin Abbott op een boerderij. Daar proberen zij de monsterinvasie te overleven, en dat lukt alleen door muisstil te blijven.

The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a.
Kardinaal Bergoglio reist vanuit Argentinië af naar het Vaticaan om paus Benedictus te vragen afstand te mogen doen van zijn kardinaalschap. Bergoglio is een grote criticaster van Benedictus' koers, maar in plaats van de tegenaanval te openen, besluit Benedictus Bergoglio deelgenoot te maken van zijn geheime plan: hij wil aftreden, en ziet Bergoglio als zijn opvolger.

Apollo 13 (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, e.a.
Astronaut James Lovell mag onverwachts mee met de Apollo 13, de nieuwe NASA-missie naar de maan. De media heeft inmiddels weinig aandacht meer voor deze zoveelste missie, maar dat verandert wanneer een zuurstoftank aan boord ontploft. De mannen moeten rechtsomkeert maken en in een zenuwslopende race tegen de klok de aarde zien te bereiken.

Girl (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a.
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.

The Thing (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthijs van Heijningen Jr. | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, e.a.
Een Amerikaanse wetenschapster wordt ingevlogen naar een Noors complex op Antarctica, waar zij een buitenaardse, afschrikwekkende vondst moet onderzoeken. Dit monster blijkt nog te leven en de gedaanten van mensen aan te kunnen nemen. Al snel slaat de paranoia toe, en moeten de onderzoekers voor hun leven vechten.


En verder onder meer...

Actiekomedie
The Other Guys (2010)

Animatie
Hotel Transsylvanië 2 (2015)
Het Regent Gehaktballen 2 (2013)
Dr. Seuss' The Lorax (2012)

Dansdrama
Honey (2003)

Drama
Café Derby (2015)
Charlie St. Cloud (2010)

Komedie
The Change-Up (2011)
American Pie Presents: The Book of Love (2009)
American Pie Presents: Band Camp (2005)
Billy Madison (1995)

Misdaad
Department Q: The Absent One (2014)
Savages (2012)

Mysterie
Journal 64 (2018)
The Keeper of Lost Causes (2013)

Oorlogsdrama
Jarhead (2005)

Romkom
Brasserie Romantiek (2012)
Baby Mama (2008)
The Break-Up (2006)
In Good Company (2004)

Satirisch drama
The Square (2017)

Sportdrama
Field of Dreams (1989)

NieuwsFilm

meest populair