Eerste beelden 'Wonder Woman 1984'!

Eerste beelden 'Wonder Woman 1984'!

Gal Gadot is terug als Wonder Woman.

Met een wereldwijde opbrengst van $822 miljoen en 93 procent (7,64/10) op Rotten Tomatoes mag Wonder Woman uit 2017 gezien worden als een van de succesvolste superheldenfilms, zeker binnen de DC Extended Universe-reeks. Volgend jaar verschijnt het vervolg Wonder Woman 1984 en hieronder kun je kijken naar de teaser voor de eerste trailer!

Het is uiteraard Gal Gadot die weer te zien is als de Amazone Diana die in het eerste deel ontdekt hoe sterk ze is. In die film rekende ze in 1918 nog af met haar halfbroer Ares en in 1984 krijgt ze te maken met Barbara Ann Minerva / Cheetah, het personage van actrice Kristen Wiig. Bekijk hieronder de eerste beelden uit de tweede soloavontuur van Wonder Woman!


Terugkeer Steve Trevor
In 1984 keert ook Chris Pine's Steve Trevor terug en zien we Connie Nielsen weer als Diana's moeder Hippolyta, en Robin Wright als Antiope. Een andere belangrijke rol is weggelegd voor Pedro Pascal, als Maxwell Lord. De film is opnieuw geregisseerd door Patty Jenkins en het is de negende film in het DC Extended Universe.

Vanaf 4 juni is Wonder Woman 1984 te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair