De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Molly's Game (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, e.a.
Molly's Game vertelt het waargebeurde verhaal van freestyle-skiëster Molly Bloom, die nadat ze zich niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen, afreist naar Los Angeles om daar te gaan werken als cocktailserveerster. Via het sociale circuit groeit ze uit tot organisator van underground pokertoernooien voor vermogende filmsterren en CEO's. Molly's Game is een snedige biopic met een weergaloze hoofdrol van Jessica Chastain.

The Game Changers (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Louie Psihoyos | Met: James Wilks, Arnold Schwarzenegger, Patrik Baboumian, e.a.
In deze documentaire onderzoekt voormalig UFC-vechter James Wilks samen met andere topsporters en wetenschappers misvattingen over het eten van vlees en de voordelen van een plantaardig dieet. The Game Changers bevat inspirerende sprekers (waaronder acteur Arnold Schwarzenegger), interessante verhalen en nuttige informatie die je kijk op vegetarisch eten in relatie tot sport en spieropbouw voorgoed zal veranderen.

Silver Linings Playbook (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: David O. Russell | Cast: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, e.a.
Pat heeft een bipolaire stoornis en is na een mentale inzinking zijn huis, vrouw en baan kwijtgeraakt. Hij is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en probeert zijn leven weer op te pakken. Wanneer hij bij vrienden Tiffany ontmoet, ziet hij een kans om opnieuw in contact te komen met zijn ex. Tiffany besluit Pat te helpen, maar in ruil daarvoor moet hij haar helpen bij een danswedstrijd. Silver Linings Playbook is een geweldige film. Jennifer Lawrence won voor haar rol een Oscar.

Professor Marston and the Wonder Women (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angela Robinson | Cast: Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote, e.a.
Professor Marston and the Wonder Women is een biopic over William Marston en vertelt hoe deze psycholoog aan de universiteit van Harvard de bekende DC-heldin Wonder Woman bedacht, alsmede de leugendetector. Hij leidt een geheim dubbelleven als een van de drie personen in een polyamoreuze relatie. Die driehoeksrelatie blijkt van groot belang te zijn bij de creatie van Wonder Woman.

Eli (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ciarán Foy | Cast: Charlie Shotwell, Sadie Sink, Kelly Reilly, e.a.
Een jongetje dat behandeling krijgt voor zijn auto-immuunziekte ontdekt dat de speciale kliniek waar hij verblijft toch niet zo veilig is als gedacht. Eli is een spannend ogende horrorfilm met een interessante cast, waaronder actrice Sadie Sink, bekend als Max uit Stranger Things. Regisseur Ciarán Foy maakte eerder de bekende griezelfilms Citadel (2012) en Sinister 2 (2015).


En verder onder meer...

Documentaire
Tell Me Who I Am (2019)

Drama
Artic (2018)

Misdaad
Banlieusards (2019)

Muziek
Hearts Beat Loud (2018)

Thriller
Wounds (2019)

NieuwsFilm

meest populair