J.J. Abrams (Star Wars) maakt nieuwe 'Superman'-film?

J.J. Abrams (Star Wars) maakt nieuwe 'Superman'-film?

Een betrouwbare filmjournalist hint daar in een podcast op.

Gaat regisseur J. J. Abrams voor Warner Bros. een nieuwe Superman-film maken? Een betrouwbare bron binnen de filmwereld hint daarop.

Bekijk de afbeelding
Abrams is de man achter onder meer Star War: The Rise of Skywalker (2019) en Star Trek (2009). Hij tekende onlangs een megadeal bij WarnerMedia waar naar verluidt 500 miljoen dollar mee gemoeid is.

Het gerucht dat Abrams ook een film over de Man of Steel gaat maken voor Warner Bros. gaat al een tijdje rond. Journalist Justin Kroll, van filmvakblad Variety, lijkt hier meer over te weten.

"Ik hoop dat zijn nieuwe deal met Warner Bros. tot meer films leidt, misschien films over iemand met een cape, maar dat moeten we maar even afwachten", zegt Kroll enigszins cryptisch in de podcast My Mom's Basement, om vervolgens op te merken: "Dat is een hint!"

Held met cape
Kroll lijkt dus signalen te hebben opgevangen dat Abrams inderdaad aan een superheldenfilm werkt. Natuurlijk is de Superman niet het enige DC-personage dat een cape draagt, maar het is aannemelijk dat Warner Bros. een film over zo'n populair personage graag overlaat aan een topregisseur als Abrams.

NieuwsFilm

meest populair