Spider-Man in nòg een MCU-film te zien!

Spider-Man in nòg een MCU-film te zien!

Daarmee komt de teller op nog twee films.

Spider-Man keert toch terug in het Marvel Cinematic Universe. Daarna zou Sony het personage weer voor zichzelf willen hebben. Maar dat lijkt niet helemaal te kloppen; volgens producent Amy Pascal is Tom Hollands webslingeraar straks in nog een film te zien.

In het persbericht waarin de terugkeer van Spider-Man naar het MCU bevestigd wordt, staat ook dat "Spider-Man als onderdeel van de regeling, ook te zien is in een toekomstige Marvel Studios-film." Daarmee is zijn avontuur in het MCU dus niet helemaal voorbij als hij een derde solofilm heeft gekregen, maar krijgen we nog iets meer van Peter Parker te zien.

Verhaal voortzetten
Pascal vertelde verder dolblij te zijn. "Het verhaal van peter Parker nam een dramatische wending in Far From Home en ik kan niet gelukkiger zijn dan dat we allemaal verder kunnen werken en zien waar deze reis ons naartoe brengt. Dit is een fantastisch partnerschap voor de studio's, de franchise en de fans en ik ben benieuwd om te zien waar het heen gaat."

Daar hebben we al enig idee van. Naar verluidt gaat Peter namelijk ook voorkomen in de films rond Venom en is het de bedoeling dat er een gedeeld universum ontstaat tussen de twee studio's. De Spidey-films van Sony zouden zich dan in het MCU kunnen afspelen, zonder dat ze invloed hebben op de gebeurtenissen in dat universum. Denk daarbij aan de gang van zaken rond The Defenders van Netflix.

NieuwsFilm

meest populair