Vince Vaughn is een tienermeisje in nieuwe thriller van 'Happy Death Day'-regisseur

Vince Vaughn is een tienermeisje in nieuwe thriller van 'Happy Death Day'-regisseur

Een nieuwe film van horrorhuis Blumhouse Productions.

Er is al een tijd geen film gemaakt over twee personen die van lichaam wisselen, maar dankzij regisseur Christopher Landon komt daar snel verandering in. De scenarist/regisseur van de Happy Death Day-films zal namelijk een (nog titelloze) thriller maken waarin Vince Vaughn (Dragged) en Kathryn Newton (Big Little Lies) van gedaante zullen wisselen.

In de film volgen we een tiener (Newton) die, na van gedaante te zijn gewisseld met een gestoorde seriemoordenaar (Vaughn), ontdekt dat ze nog maar 24 uur heeft om de gedaanteverwisseling ongedaan te maken. Net als bij de Happy Death Day-films, zal Landon ook nu het script schrijven en regisseren. Michael Kennedy helpt ditmaal echter een handje met het script. De opnames moeten in oktober al beginnen.

Happy Death Day 3 volledig uitgesloten?
Wat betreft een derde deel in de Happy Death Day-franchise, heeft Landon vooraf aan de release van deel 2 aangegeven dat hij de nodige ideeën heeft. Toen die sequel het niet zo goed deed als gehoopt, liet hij echter al snel via Twitter weten dat er niet wordt gewerkt aan een derde deel. Voor de fans is het dus hopen dat een partij als Netflix interesse toont...

NieuwsFilm

meest populair