Quentin Tarantino's laatste wordt mogelijk een horrorfilm

Quentin Tarantino's laatste wordt mogelijk een horrorfilm

De gevierde regisseur houdt het na zijn tiende film voor gezien.

Tijdens de internationale persronde voor zijn nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood, heeft Quentin Tarantino onthuld dat een van de opties voor zijn laatste project als regisseur wel eens een horrorfilm zou kunnen zijn.

De gevierde regisseur zei er het volgende over:

"Als ik een geweldig verhaal voor een horrorfilm weet te bedenken, wordt dat mijn tiende film. Ik hou van horrorfilms en ik zou erg raag zelf een maken."

Hij zei daarnaast dat een bepaalde scene uit Once Upon a Time in Hollywood het dichtste is dat hij ooit bij een horrorfilm is gekomen:

"Ik denk dat ik nooit dichter bij een horror-scene ben gekomen dan met de scene op de Spahn Ranch. Die hele sequentie is behoorlijk akelig. Ik wist niet hoe goed die sequentie had uitgepakt tot mijn editor mij er op attendeerde. Die scene is alsof The Texas Chainsaw Massacre met een groot budget is gemaakt."

Het blijft nog even gissen
Wat betreft zijn tiende en laatste film, heeft Tarantino ook al andere opties genoemd. Zo heeft hij het de laatste maanden gehad over zijn R-rated Star Trek-film en een derde Kill Bill. Hoe dan ook zou de laatste film moeten gelden als een soort epiloog voor zijn werk als regisseur.

Once Upon a Time in Hollywood draait vanaf 15 augustus a.s. in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair