Is er een geheim 11de Marvel-project op komst in Phase 4?

Is er een geheim 11de Marvel-project op komst in Phase 4?

Of is het iets minder spannend dan we denken?

Een week geleden onthulde Marvel-baas Kevin Feige de volledige plannen van Phase 4. De studio kondigde vijf films en vijf televisieseries aan. Daarnaast werd bekend gemaakt dat Mahershala Ali de nieuwe Blade is en dat er een heleboel vervolgfilms aan zitten te komen. Maar tijdens een interview met MTV, lijkt Feige zich versproken te hebben.

Terwijl hij met MTV sprak, vertelde Feige dat er lang gesproken is over wat er aangekondigd moest worden. Zo overwoog men even om ook Phase 5 van de plannen bekend te maken. "Moesten we zowel Phase 4 als 5 aankondigen? We hebben ze allebei al gepland, voor de komende vijf jaar, maar ik vond elf projecten in twee jaar eigenlijk wel genoeg," aldus Feige.

Geheim project?
De vraag rijst dan welk elfde project er op de planning staat. Daarover kunnen we genoeg speculeren: het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat de geplande derde Spider-Man-film met Tom Holland als elfde project voor Phase 4 geldt. De film heeft een beetje een uitzonderingspositie binnen Marvel, aangezien de rechten op het personage nog altijd van Sony zijn.

Welk elfde project denk jij dat er aan zit te komen? Benieuwd naar Phase 4? Lees dan hier ons overzichtsartikel. En wil je weten welke films er nog meer zijn aangekondigd tijdens het Comic-Con panel? Lees dan onze special over alle MCU-aankondigingen.

NieuwsFilm

meest populair