Voorlopig moeten de X-Men niet terugkeren naar de bioscoop

Voorlopig moeten de X-Men niet terugkeren naar de bioscoop

Dat vinden schrijvers Stephen McFeely en Christopher Markus.

De X-Men moeten op een welverdiende vakantie. Voordat ze zich bij het Marvel Cinematic Universe voegen, moet er enige afstand ontstaan. Dat vinden Avengers: Endgame-schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely. Het duo vindt dat Marvel niets moet overhaasten en vooral veel tijd moet nemen.

Na de overname van Fox door Disney, voegden de X-Men zich weer bij de rest van de Marvel-familie. Maar Marvel Studios gaat in Phase 4 nog niets doen met de mutanten. En dat zal mogelijk nog wel even zo blijven. Dat vertelden scenaristen Markus en McFeely tijdens een interview op de San Diego Comic-Con.

Welverdiende vakantie
Het duo sprak op de SDCC met de site Collider. Daar vertelden ze dat de Silver Surfer wat hen betreft het personage is waar ze het meest naar uitkijken. Ze kijken daar al helemaal naar uit "als Marvel helemaal los gaat met het kosmische aspect." De mutanten moeten vooral nog even blijven wachten.

"Ik denk dat de X-Men een tijdje met vakantie moeten. Ik kan me vergissen, maar volgens mij hebben ze wat rust nodig. Maar Surfer zou een erg goede standalone kunnen gebruiken," vertelde McFeely vervolgens nog. Dat mag ook wel, want de mutanten doen het de laatste tijd niet zo goed in de bioscopen als Fox gehoopt zal hebben.

NieuwsFilm

meest populair