Er komen nog meer Marvel-aankondigingen aan in augustus!

Er komen nog meer Marvel-aankondigingen aan in augustus!

Marvel belooft nieuwe beelden van aankomende films tijdens D23

Wie dacht dat Marvel Studios klaar was met zijn onthullingenparade na de San Diego Comic-Con, heeft het goed mis. Tijdens Disney's D23-evenement in augustus heeft de studio namelijk weer een aantal grote verrassingen voor zijn fans in petto.

In augustus vindt er een nieuwe editie van D23 plaats. Dit evenement staat volledig in het teken van Disney en zijn personages en projecten. De studio zal dan ook een presentatie geven over zijn aankomende blockbusters, waaronder die van Marvel Studios.

"The Walt Disney Company biedt een kijkje achter de schermen van zijn blockbustercollectie van alle aankomende films, inclusief die van Marvel Studios. Zoals altijd worden bezoekers getrakteerd op exclusief beeldmateriaal, speciale gastoptredens en meer!" schrijft de studio in zijn aankondiging voor de presentatie, die op zaterdag 24 augustus plaatsvindt.

Op de San Diego Comic-Con kondigde Marvel ook al diverse MCU-projecten voor de komende jaren aan, zoals de bioscoopfilms Thor: Love and Thunder en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (beide voor 2021). Het is niet waarschijnlijk dat de beelden ook op internet gedeeld worden (al kan er natuurlijk altijd het een en ander uitlekken).

NieuwsFilm

meest populair