De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Marshall (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Reginald Hudlin | Cast: Chadwick Boseman, Josh Gad, Kate Hudson, e.a.
Thurgood Marshall was de eerste zwarte rechter van het Amerikaanse hooggerechtshof. Deze biopic gaat in op zijn werk als advocaat voor de zwarte burgerrechtenbeweging, voordat hij die positie kreeg. In het conservatie Connecticut neemt hij een zaak aan van een zwarte chauffeur die ten onrechte wordt beschuldigd door zijn blanke werkgevers. Deze zaak wordt breed uitgemeten in pers. Met een 7,2 wordt de film prima beoordeeld op IMDb. Als je een liefhebber bent van biopics, is Marshall dus zeker een aanrader!

Snow White and the Huntsman (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rupert Sanders | Cast: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron, e.a.
Snow White and the Huntsman is een duisterdere hervertelling van het klassieke sprookje over de prinses met een huid zo wit als sneeuw, die op haar achttiende mooier is dan haar gemene, jaloerse stiefmoeder. Deze stiefmoeder krijgt in deze film de naam Ravenna. Zij huurt een jager in om Sneeuwwitje te laten doden, zodat zij weer de mooiste van het land is. Gelukkig voor Sneeuwwitje valt de jager voor haar puurheid. Ze besluiten het samen op te nemen tegen Ravenna. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, Snow White and the Huntsman is niet de beste prent uit filmland. Toch heeft deze moderne vertelling zijn momenten en is hij het kijken waard.

Easy A (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci, e.a.
In deze high-school komedie speelt topactrice Emma Stone de rol van studente Olive Penderghast. Haar reputatie wordt volledig verwoest door een valse roddel. De slimmerd zou namelijk met iedereen het bed in duiken. Penderghast besluit de geruchtenmolen slim in te zetten om er een slaatje uit te kunnen slaan. Easy A is een prima komedie met een goede cast. Deze film zou je dus zeker aan kunnen zetten voor een vermakelijke avond!

Secret Obsession (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Sullivan | Cast: Brenda Song, Mike Vogel, Dennis Haysbert, e.a.
Als Jennifer na een heftige aanval bijkomt in het ziekenhuis, blijkt ze haar geheugen kwijt te zijn. Ze wordt gelukkig liefdevol verzorgd door haar man. Toch merkt ze al snel dat het gevaar nog niet geweken is. Secret Obsession is een standaard misteriefilm, met een simpel verhaal. Toch schijnt de film vrij spannend te zijn en zijn de acteerprestaties van de castleden prima. Geef 'm eens een kans!

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Landesman | Cast: Liam Neeson, Russell Crowe, Diane Lane, e.a.
Deze film is gebaseerd op het waargebeurde Watergate-affaire, een van de grootste politieke schandalen in Amerika. De Republikeinen jatten documenten van de Democraten en luisterden hen ook af. Journalisten van de Washington Post maakten het schandaal later openbaar. Zij kregen hun informatie van klokkenluider 'Deep Throat', de schuilnaam van Mark Felt. Deze film - met een prima hoofdrol voor Liam Neeson - is uitermate geschikt voor politieke junkies!


En verder onder meer...

Documentaire
The Milk System (2017)

Komedie
New York Minute (2004)

NieuwsFilm

meest populair