Prachtige korte Star-Wars animatiefilm over de Skywalker familie

Prachtige korte Star-Wars animatiefilm over de Skywalker familie

Titmouse Inc. vertelt een jarenlang verhaal in minder dan twee minuten!

Een nieuwe Star Wars film is altijd iets om naar uit te kijken. Aan het eind van het jaar komt de laatste film uit van de nieuwste trilogie: Star Wars: The Rise of Skywalker uit. De Skywalkers staan namelijk al sinds 1977 centraal in de wereldberoemde franchise. Toch weet Titmouse Inc. dit lange verhaal prachtig om te zetten in een mini-animatie film van zo'n twee minuten!

Deze korte animatiefilm, genaamd Jedi vs Sith - The Skywalker Saga. focust zich op de verhalen van de Skywalker familie. Zo zien we drie generaties voorbijkomen: Anakin, Luke en Kylo Ren. De film maakt deel uit van het Star Wars Kids YouTube kanaal, Star Wars Galaxy of Adventures. Zij brachten al eerder videootjes uit over andere legendarische Star Wars figuren zoals Han Solo en R2-D2, maar deze steekt er toch wel met kop en schouders bovenuit.

Voorproefje
Deze video focust zich op Anakin's 'rise and fall', hoe zijn zoon Luke een Jedi wordt en op de rivaliteit tussen zijn kleinzoon KyloRen/Ben Solo en Rey. Ook het laatste shot van de film mag er zeker zijn: alle bekende Jedi en Sith staan daarin oog in oog met elkaar. Bekijk het filmpje hieronder!



NieuwsFilm

meest populair