Walt Disney's 'Snow White' voor 'Spider-Man'-regisseur Marc Webb?

Walt Disney's 'Snow White' voor 'Spider-Man'-regisseur Marc Webb?

Webb maakte al 500 Days of Summer en twee The Amazing Spider-Man-films.

Walt Disney is in een rap tempo alle Disney Animated Classics en gelijksoortige titels aan het verfilmen. Er verschenen al vele live action sprookjesfilms en nu lijkt het erop dat Marc Webb in de regiestoel mag gaan zitten voor de live action sprookjesverfilming Snow White.

In 2016 werd Disney's Sneeuwwitje al aangekondigd, met Erin Cressida (The Girl on the Train) als scriptschrijver en La La Land-songwriters Benj Pasek en Justin Paul voor de muziek. Webb is bekend van films als de twee The Amazing Spider-Man delen uit 2012 en 2014 en de mooie romkom 500 Days of Summer uit 2009.

Enorm veel sprookjesfilms
De huidige reeks Walt Disney live action-sprookjesfilm startte in 2010 met Alice in Wonderland en dit jaar biedt Dumbo, Aladdin, The Lion King en de vervolgfilm Maleficent: Mistress of Evil. In maart 2020 staat Mulan gepland.

Overigens leverde Universal Pictures Snow White and the Huntsman (2012) en het vervolg The Huntsman: Winter's War (2016) redelijk recent af en verscheen in 2012 Mirror Mirror van regisseur Tarsem Singh.

NieuwsFilm

meest populair