'Anchorman 3' zeer onwaarschijnlijk volgens Christina Applegate (Married With Children)

'Anchorman 3' zeer onwaarschijnlijk volgens Christina Applegate (Married With Children)

Maar zeg nooit nooit!

Tijdens een recent interview met Pete Hammond van Deadline, werd actrice Christina Applegate gevraagd naar de mogelijkheid voor een derde deel van de Anchorman-franchise. Applegate, die de rol speelt van Veronica Corningstone in zowel Anchorman: The Legend of Ron Burgundy en Anchorman 2: The Legend Continues, twijfelt er zeer aan of de franchise wordt uitgebreid tot een drieluik.

Hammond interviewde Applegate over haar volledige acteercarrière, waaronder natuurlijk ook de tv-serie Married With Children, maar werd uiteindelijk ook gevraagd of ze dacht dat de eerste Anchorman het succes werd dat het uiteindelijk bleek te zijn:

"Nee, we hadden geen enkel idee. Dat was Adam McKay's eerste film als regisseur en Will Ferrell had niet meer geacteerd sinds zijn SNL-dagen, dus niemand wist wat er precies zou gaan gebeuren. De film deed het niet eens zo goed in het eerste weekend, maar kreeg met name een leven buiten de bioscopen. Het was een groot succes op tv en en videoband. Volgens mij kon je nog videobanden krijgen in 2004. De film groeide uiteindelijk uit tot een cultklassieker."

Derde deel zeer onwaarschijnlijk
Hammond verklaarde vervolgens dat hij hoopt dat er uiteindelijk een Anchorman 3 komt, waarop Applegate het volgende zei:

"Ik betwijfel het ten zeerste. Nu McKay een paar Oscars heeft gewonnen, denk ik niet dat we ooit nog zullen terugkeren naar de wereld van Anchorman. Ik zeg natuurlijk nooit nooit. Het was namelijk een hoogtepunt in mijn leven om met de heren uit die films te werken. Een enorm getalenteerde groep gasten."

NieuwsFilm

meest populair