Dvd's week 28: Kong: Skull Island, The Birth of a Nation & meer

Dvd's week 28: Kong: Skull Island, The Birth of a Nation & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Kong: Skull Island (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Vogt-Roberts | Cast: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly

Het jaar is 1973. Ergens op de wereld ligt een wonderlijk eiland, onaangeraakt door de mens - een land, omhuld in mysteries en waar mythes heersen. Als de geheime organisatie Monarch deze bestemming identificeert als de oorsprong van een mysterieuze nieuwe supersoort, lanceert ze een expeditie om de geheimen te ontrafelen. Wat ze op Skull Island vinden, gaat voorbij alle menselijke ervaringen. Een exotisch paradijs van wonderen en terreur, waar flora en fauna samengegaan zijn tot een Eden van buitenaardse junglewezens. Terwijl de ene groep strijdt om te ontsnappen, verklaart de andere oorlog tegen Kong. We ontdekken dat deze machtige aap zich midden in een strijd voor de heerschappij over het eiland bevindt, een strijd waarbij enkel de sterksten overleefd en waarbij Kong het opneemt tegen de roofdieren die zijn soort uitroeiden. Gedreven door wraak, wordt Kong een kracht van de natuur, die strijdt om zijn plek op de troon van het meest machtige beest op het eiland.

Lees de recensie van Kong: Skull Island geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Kong: Skull Island.

The Birth of a Nation (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nate Parker | Cast: Nate Parker, Armie Hammer, Penelope Ann Miller, Jackie Earle Haley

1831. De Afro-Amerikaan Nat Turner is een slaaf in Virginia en wordt door zijn eigenaar Samuel Turner hard aan het werk gezet. De slavendrijver Raymond Cobb maakt zijn dagen nog een stuk onverdraaglijker. Nat komt samen met lotgenoten en hulp van predikant Walthall in opstand tegen de heersende blanken. Bekijk de trailer van The Birth of a Nation.

Tuintje in mijn Hart (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Waltman | Cast: Sanne Langelaar, Imanuelle Grives, Fockeline Ouwerkerk, Leo Alkemade

Axel is een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en contact met zijn roots kwijt is. Hij is getrouwd met de Nederlandse Victoria en is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Als zijn vrijgevochten moeder Gladys de familie bij elkaar roept voor Kerst omdat ze iets belangrijks moet vertellen, gaat hij samen met zijn vrouw, haar zus Mirna en vooral met tegenzin terug naar Suriname. Wat volgt is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon.

Lees de recensie van Tuintje in mijn Hart geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Tuintje in mijn Hart.

Antibirth (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danny Perez | Cast: Natasha Lyonne, Chloë Sevigny, Meg Tilly, Mark Webber

Feestbeest Lou vult haar dagen samen met beste vriendin Sadie met excessief drank- en drugsgebruik. Na een wilde nacht uit wordt ze wakker met de symptomen van een onverklaarbare en bijzonder abnormale zwangerschap. Wat groeit er in haar buik? Terwijl de bevalling dichterbij komt, stapelen zaken als angst, paranoia en complotten zich op. Bekijk de trailer van Antibirth.

Miss Sloane (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Madden | Cast: Jessica Chastain, Gugu Mbatha-Raw, Michael Stuhlbarg, John Lithgow

Elizabeth Sloane is een vindingrijke en meedogenloze lobbyist die benaderd wordt om zich in het debat te werpen over wapencontrole. Men wil namelijk de achtergronden van consumenten nauwkeuriger nagaan voordat ze een pistool of geweer aanschaffen. Mevr. Sloane krijgt het weldra hevig aan de stok met politici en de moordende wereld van Washington D.C., want de politieke strateeg bezit het verlangen om te winnen ten koste van alles. Zelfs als ze haar eigen carrière in gevaar brengt.

Lees de recensie van Miss Sloane geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Miss Sloane.

2 Lava 2 Lantula! (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nick Simon | Cast: Steve Guttenberg, Michael Winslow, Michele Weaver, Jimmy Bellinger

Colton West moet het nog eens opnemen tegen de gevaarlijke lavalantulas. Bekijk de trailer van 2 Lava 2 Lantula!.

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Spike Brandt | Cast: JP Karliak, Jess Harnell, Lincoln Melcher, Mick Wingert

Het klassieke verhaal van Roald Dahl krijgt een moderne twist als Tom en Jerry de bijzondere wereld van Willy Wonka's chocoladefabriek betreden. Bekijk de trailer van Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory.

Bad Kids of Crestview Academy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Browder | Cast: Sammi Hanratty, Colby Arps, Sophia Taylor Ali, Erika Daly

Het is vier jaar later. Een nieuwe groep studenten zit op zaterdag op school, in het beruchte en prestigieuze Crestview Academy. Als Siouxsie langskomt om de dood van haar zus te wreken, wordt het een hel. Bekijk de trailer van Bad Kids of Crestview Academy.

Doktor Proktors tidsbadekar (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arild Fröhlich | Cast: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Gard B. Eidsvold, Kristin Grue

Doktor Proktor heeft liefdesverdriet en probeert de geschiedenis te veranderen. Alleen zo kan hij het huwelijk van zijn geliefde Juliette stoppen, maar al snel raakt hij vast in het verleden. Bekijk de trailer van Doktor Proktors tidsbadekar.

The Curse of Downers Grove (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Derick Martini | Cast: Bella Heathcote, Lucas Till, Helen Slater, Penelope Mitchell

Een thriller die zich afspeelt op een middelbare school. Elk jaar eist een vloek het leven van een van de eindejaarsleerlingen. Crhissie gelooft er niks van en Tracy denkt dat zij de volgende zal zijn... Bekijk de trailer van The Curse of Downers Grove.

The Rendezvous (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Amin Matalqa, Annemarie Jacir | Cast: Stana Katic, Raza Jaffrey, Alfonso Bassave, Meg Cionni

Rachel is een Joods-Amerikaanse dokter. Jake een Arabisch-Amerikaanse bureaucraat. De twee gaan naar het Midden-Oossten om daar te achterhalen wat er gebeurt is met de broe van Rachel. Van Los Angeles tot Petra, worden ze achterna gezeten door een groep die denkt dat zij het einde der dagen naar voren kunnen halen. Bekijk de trailer van The Rendezvous.

The Haunted House on Kirby Road (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart Stone | Cast: Nina Kiri, Chris Kapeleris, Sammi Barber, Austin Duffy

Een groepje twintigjarigen probeert uit te vogelen of een mythe klopt. Bekijk de trailer van The Haunted House on Kirby Road.

NieuwsFilm

meest populair