Harteloze Jennifer Lawrence op eerste poster Darren Aronofsky's 'mother!'

Harteloze Jennifer Lawrence op eerste poster Darren Aronofsky's 'mother!'

De nieuwste film van de Black Swan-regisseur moet eind dit jaar onze bioscopen bereiken.

mother!, de nieuwste film van Darren Aronofsky, moet eind dit jaar de bioscopen bereiken, en vandaag hebben we de eerste poster van de film voor jullie. De stijlvolle poster die ontworpen werd door James Jean biedt ons een eerste blik op de film, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Oscar-winnaars Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, American Hustle) en Javier Bardem (No Country for Old Men, Skyfall). Je kunt de poster hieronder bekijken.

Hoewel er nog geen officiële synopsis is vrijgegeven, weten we dat mother! (de kleine 'm' en het uitroepteken horen bij de titel) zal gaan over een koppel wiens relatie onder druk wordt gezet wanneer er een aantal ongenodigde gasten aankloppen.

Naast Lawrence en Bardem zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson en diens broer Brian Gleeson. Paramount Pictures distribueerde eerder Aronofsky's vorige film Noah, die in 2014 wereldwijd ruim 362 miljoen dollar binnen wist te brengen. Aronofsky schreef het script van mother!, regisseerde de film en produceert samen met Scott Franklin en Ari Handel via zijn productiemaatschappij Protozoa Pictures.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair