Dvd's week 18: Keeping Up with the Joneses, Collateral Beauty & meer

Dvd's week 18: Keeping Up with the Joneses, Collateral Beauty & meer

Wat zijn de releases van deze week?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

De beste jaren van ons leven (1946)


Bekijk de afbeeldingRegie: William Wyler | Cast: Myrna Loy, Fredric March, Dana Andrews, Teresa Wright

Drie Amerikaanse veteranen, Homer, Al en Fred, komen thuis in Boone City na de Tweede Wereldoorlog. Zowel hun leven als dat van hun familie is veranderd in drie jaar afwezigheid. Homer heeft zijn beide handen verloren en denkt niet dat zijn verloofde nog iets van hem wil weten. Al ziet dat zijn kinderen volwassen zijn geworden en een geheel eigen mening hebben ontwikkeld. Fred keert terug in een liefdeloos huwelijk en een saai baantje Bekijk de trailer van De beste jaren van ons leven.

The Bishop's Wife (1947)
Bekijk de afbeeldingRegie: Henry Koster | Cast: Cary Grant, Loretta Young, David Niven, Monty Woolley

Een bisschop wil een nieuwe kathedraal bouwen, maar heeft daar hulp bij nodig. Hij bidt om hulp bij God, en er komt een Engel aan. Die wil hem echter niet helpen geld te verzamelen... Bekijk de trailer van The Bishop's Wife.

The Little Foxes (1941)
Bekijk de afbeeldingRegie: William Wyler | Cast: Bette Davis, Herbert Marshall, Teresa Wright, Richard Carlson

In het leven van Regina Giddens is er niets belangrijker dan geld en macht. Samen met haar meedogenloze broers heeft ze een plan om nog meer geld en macht te krijgen. Daarvoor gebruikt ze haar naïeve dochter Alexandra. Zij moet Regina's zieke en vervreemde man ophalen uit Baltimore, en hem overtuigen haar geld te geven. Dat lukt niet en dus besluiten Regina's broers het geld op een andere manier te bemachtigen. Bekijk de trailer van The Little Foxes.

Infernal (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Coyne | Cast: Andy Ostroff, Heather Adair, Alyssa Koerner, Jose Rosete

Het verhaal volgt een pasgetrouwd gestel dat erachter probeert te komen waarom hun dochtertje zich zo vreemd gedraagt. Op den duur wordt het duidelijk dat hun kroost aan het veranderen is in iets dat niet menselijk is. Bekijk de trailer van Infernal.

Keeping Up with the Joneses (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Mottola | Cast: Zach Galifianakis, Isla Fisher, Jon Hamm, Gal Gadot

De Joneses zijn een elegant en bloedmooi koppel. Ze verhuizen naar een doodgewone buitenwijk, waar hun nieuwe buren - Jeff en Karen - niet weten wat ze meemaken. Laatstgenoemden doen er alles aan doen om net zoals de Joneses te worden, maar wat ze niet doorhebben is dat hun perfecte buren eigenlijk een stel levensgevaarlijke spionnen zijn. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Lees de recensie van Keeping Up with the Joneses geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Keeping Up with the Joneses.

Collateral Beauty (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Frankel | Cast: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Michael Peña

Collateral Beauty volgt een man in de reclamewereld die het slachtoffer wordt van een tragedie die hem dicht bij huis treft. Zijn collega's bekokstoven een onorthodox plan om hem uit zijn depressie te sleuren. En wat blijkt? Het werkt, maar niet op de manier die ze in gedachten hadden.

Lees de recensie van Collateral Beauty geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Collateral Beauty.

Neruda (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Gael García Bernal, Luis Gnecco, Mercedes Morán, Emilio Gutiérrez Caba

Neruda gaat over de Chileense dichter Pablo Neruda en belooft hem in al zijn facetten als man, artiest, legende en politieke activist weer te geven. De film zal zich afspelen tussen 1946 en 1948 als de Koude Oorlog van start gaat en Neruda de overheid bekritiseert voor het gevangen nemen van mijnwerkers die staken. De president van Chili wil daarom dat Neruda gearresteerd zal worden, waarna de dichter op de vlucht slaat. Het is tijdens deze vlucht dat Neruda een van zijn bekendste dichtwerken Canto General zal schrijven.

Lees de recensie van Neruda geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Neruda.

NieuwsFilm

meest populair