TV-tips: Guardians of the Galaxy, Ender's Game & meer

TV-tips: Guardians of the Galaxy, Ender's Game & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Ender's Game (2013)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gavin Hood | Cast: Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin

De film speelt zich af in de toekomst waarin de mensheid nauwelijks weet te overleven in de oorlog met de Formics, een buitenaards insectenras. In voorbereiding op een derde invasie heeft een internationale vloot een school opgebouwd om de meest getalenteerde kinderen op te leiden tot toekomstige commandanten. De hoofdpersoon, Ender Wiggin, komt op zeer jonge leeftijd in een trainingscentrum terecht dat ook wel bekendstaat als 'Battle School'. De leraren trainen door middel van oorlogstechnieken in combinatie met ontzettend moeilijke spellen waardoor het tactische genie bij Ender naar boven wordt gehaald.

Lees de recensie van Ender's Game geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Ender's Game.

Beverly Hills Cop (1984)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Martin Brest | Cast: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher

De goedgebekte en eigenzinnige Detroit-agent Axel Foley komt altijd in conflict met zijn superieur, omdat hij de zaken op zijn eigen manier regelt en niet volgens het boekje. Wanneer zijn beste vriend wordt vermoord, vertrekt Axel in zijn oude rammelbak naar Beverly Hills om de moordenaars op te sporen. Bekijk de trailer van Beverly Hills Cop.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batista, Vin Diesel

Peter Quill, een intergalactische politieagent, komt in het bezit van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan. Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.

Lees de recensie van Guardians of the Galaxy geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy.

Maverick (1994)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Richard Donner | Cast: Mel Gibson, Jodie Foster, James Garner, Graham Greene

Maverick heeft ongeveer drieduizend dollar nodig om mee te kunnen doen aan een grote poker wedstrijd. Hij probeert hier en daar wat te winnen en schulden te innen om geld bij elkaar te sprokkelen en besluit samen te werken met een vrouwelijke gokker. Bekijk de trailer van Maverick.

Hellboy (2004)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair, Rupert Evans

In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog zoeken de Nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om hun verloren zaak nog te redden. De Geallieerden bestormen het kamp waar de ceremonie plaats vindt, maar niet voordat de demoon Hellboy opgeroepen is. Wanneer Hellboy opgroeit besluit hij zijn krachten te gebruiken voor het bestrijden van het kwaad.

Lees de recensie van Hellboy geschreven door FilmTotaal -

Bekijk de trailer van Hellboy.

The Skeleton Key (2005)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Iain Softley | Cast: Kate Hudson, Gena Rowlands, John Hurt, Peter Sarsgaard

Verpleegster Caroline (Kate Hudson) verzorgt een oude vrouw en haar zeer zieke man. Ze wonen in een oud herenhuis en ze houden er vreemde gewoonten op na. Wanneer Caroline een loper krijgt van de vrouw des huizes, komt ze er al snel achter dat 1 deur in het huis niet te openen is... Bekijk de trailer van The Skeleton Key.

Serenity (2005)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Joss Whedon | Cast: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin

Malcolm Reynolds is een gelauwerde veteraan van de galactische burgeroorlog. Hij verdient zijn brood door transporten te doen met zijn schip Serenity. Zijn kleine crew is het enige dat hij nog aan familie heeft. Wanneer hij twee nieuwe passagiers aan boord krijgt, een jonge dokter en zijn telepatisch begaafde zus, is dat het begin van grote problemen: de twee blijken op de vlucht te zijn voor de heersende coalitie.

Lees de recensie van Serenity geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Serenity.


NieuwsFilm

meest populair