Dvd-releases week 45

Dvd-releases week 45

Met o.a. The Legend of Tarzan en Bad Neighbours 2.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

The Legend of Tarzan (2016)


Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens, Christoph Waltz

Het is al jaren geleden dat een man die ooit bekend stond als Tarzan de jungles van Afrika achterliet, om samen met zijn geliefde echtgenote Jane een leven als John Clayton III, Lord Greystoke, te beginnen. Nu wordt hij uitgenodigd om terug te keren naar Congo en daar te dienen als ambassadeur van het parlement. Wat hij echter niet weet, is dat hij een pion is in een dodelijke samenkomst van hebzucht en wraak, in een plan van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar zij die achter dat moorddadige plan zitten, hebben geen idee wat ze met hun acties zullen ontketenen.

Lees de recensie van The Legend of Tarzan geschreven door Lieuwe van Albada -

Bekijk de trailer van The Legend of Tarzan.

Bad Neighbours 2 (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloe Moretz

In Bad Neighbors 2 krijgen Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) dit keer te maken met een meisjesstudentenclub, welke zich vestigt in hun straat. De meisjes maken er uiteraard een potje van en het geeft het stel een blik op de toekomst van hun eigen dochter. En ja, dat maakt hen doodsbang. Oude bekende Teddy Sanders (Efron) maakt het feest compleet.

Lees de recensie van Bad Neighbours 2 geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Bad Neighbours 2.

Meester Kikker (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna van der Heide | Cast: Yenthe Bos, Wine Dierickx, Paul Kooij, Bianca Krijgsman

'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.' Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij... Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.

Lees de recensie van Meester Kikker geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van Meester Kikker.

Renesse (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Willem Gerritsen | Cast: Niek Roozen, Martijn van Eijzeren, Simon Kindermans, Sam Doets

In Renesse ontmoeten we de puber Bas. Van zijn stervende opa krijgt hij een duidelijke boodschap: "Je moet gewoon zoveel mogelijk neuken..!" Een jongerenvakantie in Renesse is het gevolg. Samen met zijn rare neef en twee vrienden zet Bas koers richting Zeeland om daar eindelijk eens een meisje te scoren. Bas gaat voor de dochter van de campingbaas.

Lees de recensie van Renesse geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van Renesse.

Der Bunker (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nikias Chryssos | Cast: Pit Bukowski, Daniel Fripan, Oona von Maydell, David Scheller

Een jonge student is op zoek naar rust en eenzaamheid, terwijl hij zich probeert te concentreren op belangrijk werk. Maar dan eindigt hij als leraar van een jong kereltje in een geïsoleerd huis in een bunker.Bekijk de trailer van Der Bunker.

Spirit Riders (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian T. Jaynes | Cast: Jennifer Davidson, Maddy Davidson, Alexandria Deberry, Laura Evans

Als een rebellerende tiener wordt gearresteerd en veroordeeld tot een tijd in een therapiekamp, bouwt ze al snel een band op met haar coach.Bekijk de trailer van Spirit Riders.

Free to Run (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pierre Morath | Cast: --

Vandaag de dag is het enige wat je nodig hebt om te gaan hardlopen, vastbeslotenheid en een stel schoenen. Vijftig jaar geleden was het echter een sport voor de elite. Regisseur Pierre Morath kijkt naar de opkomst van het hardlopen in de jaren zestig.Bekijk de trailer van Free to Run.

NieuwsFilm

meest populair