Antoine Fuqua kandidaat voor 'Scarface'

Antoine Fuqua kandidaat voor 'Scarface'

Na 'The Magnificent Seven' opnieuw een remake.

The Equalizer en Olympus Has Fallen-regisseur Antoine Fuqua is in gesprek met Universal Pictures om de regie op zich te nemen van de langverwachte misdaadfilm Scarface, de remake van Brian De Palma's remake Scarface uit 1983 met Al Pacino.

Het meest recente script voor Scarface is geschreven door Jonathan Herman (Straight Outta Compton, Ghost in the Shell). Een eerdere versie werd opgeleverd door Suicide Squad-regisseur en Training Day-schrijver David Ayer. Vorige kandidaten voor de regie waren onder meer David Yates en Pablo Larrain.

Volgens de berichten zou de nieuwe Scarface dit keer geen misdadige Ierse of Cubaanse immigrant volgen, maar een Mexicaanse misdadiger die zijn succes beproeft in Los Angeles. Het hoofdpersonage zou ook Tony moeten gaan heten, maar draagt logischerwijs een andere achternaam. Bijvoorbeeld Tony Gonzalez of Tony Rodríguez.

Van Fuqua verschijnt binnenkort de western The Magnificent Seven, de remake van John Sturges' remake The Magnificent Seven uit 1960. Deze film verschijnt op 22 september in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair