Team Cap in actie in eerste clip 'Captain America: Civil War'

Team Cap in actie in eerste clip 'Captain America: Civil War'

Nog zo'n twee weken en dan gaan de vele Avengers los, op elkaar.

De ware (Marvel-)fanboy kan waarschijnlijk nog amper wachten totdat Captain America: Civil War in de Nederlandse bioscopen in première gaat. Toch is het nog ruim twee weken wachten. Afgelopen nacht verscheen tijdens de MTV Movie Awards de eerste clip online, check deze hieronder! Daaronder zie je enkele tv-spots, met zelfs een snelle nieuwe blik op Spider-Man.

De film van Anthony en Joe Russo en uiteraard Walt Disney en Marvel Studios is het dertiende deel in het Marvel Cinematic Universe. Naar verluidt zou de film velen verrassingen gaan brengen, met mogelijk zelfs sneuvelende Avengers. En zoals bekend debuteren de helden Spider-Man (Tom Holland) en Black Panther (Chadwick Boseman).

Ook zit er in de film de zogenaamde "Splash Page"-scène. Hiermee wordt verwezen naar de paginavullende afbeeldingen in de comics, waarin zeer veel gebeurt. Deze scène is naar verluidt de grootse confrontatie tussen de vele helden op het vliegveld. Deze scène werd al kort geteast in de eerdere trailer. Check de MTV-clip:



De clash tussen Team Cap, van Steve Rogers a.k.a. Captain America (Chris Evans), en Team Iron Man, van Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.), vangt aan op 28 april.

Hieronder ook nieuwe tv-spots. En als je goed kijkt zie je in de eerste Spider-Man mee rennen met Team Iron Man. De tweede is 'Crossbones vs Cap' en de derde toont verschillende vluchtige nieuwe shots.







NieuwsFilm

meest populair