Oscar Isaac speelt mogelijke hoofdrol in thriller 'A Foreigner'

Oscar Isaac speelt mogelijke hoofdrol in thriller 'A Foreigner'

Chris Terrio (Argo, Batman v Superman) schreef het script van de film.

Oscar Isaac is in onderhandelingen getreden om de hoofdrol te spelen in de politieke thriller A Foreigner voor Paramount Pictures en Film Rites. Chris Terrio (Argo, Batman v Superman: Dawn of Justice) schreef het script, dat gaat over een vermoorde man uit Guatemala die vooraf aan zijn dood opdracht heeft gegeven om video's van zijn moordenaars te verspreiden om verdere doden tegen te gaan. Het verhaal is gebaseerd op het artikel 'A Murder Foretold', dat de New Yorker in 2011 publiceerde.

Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) zal de film naar waarschijnlijkheid regisseren, terwijl Steve Zaillian, Steven Rales, Garrett Basch en Mark Roybal zullen produceren. Eerder dit jaar werd nog gemeld dat Matt Damon mogelijk zijn regiedebuut zou maken met deze film, maar dat lijkt dus van de baan te zijn.

Het opnameschema van A Foreigner zal waarschijnlijk worden aangepast, omdat Isaac volgend jaar ook druk bezig zal zijn met de opnames van Star Wars: Episode VIII. Volgend jaar zal de talentvolle acteurs te zien zijn in films zoals X-Men: Apocalypse en Terry George's The Promise.

NieuwsFilm

meest populair