Veel nieuwe beelden/extra's 'Avengers: Age of Ultron'

De Thanos End-Credits-scène, gave BTS-beelden van Ultron en The Vision, een Black Panther easter egg en een belangrijke verwijderde scène.

In het begin van het jaar stond Avengers: Age of Ultron bovenaan ons lijstje met de Top 10 potentieel financieel succesvolste films van 2015. Ondertussen is bekend dat zowel Jurassic World als Fast & Furious 7 meer dollars hebben opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa. En dan moet de moeder der blockbusters nog volgen: Star Wars: The Force Awakens. Nu de Blu-Ray uitgave van Age of Ultron bijna verschijnt, duiken er online zeer aardige extra's en beelden op uit de superheldenfilm van Joss Whedon. Ondanks de wat mindere financiële prestatie nog steeds een uitgave om naar uit te kijken!

We starten met de "mid credits scene" met Thanos (Josh Brolin) die zich duidelijk voorbereid op wat gaat komen in de Infinity War-tweeluik:


Hieronder vier korte previews van featurettes rond de nieuwe gezichten in Age of Ultron: James Spaders Ultron, Elizabeth Olsens Scarlet Witch en Aaron Taylor-Johnsons Quicksilver en Paul Bettany's The Vision.






Ook verscheen er een verwijderde scène met daarin de drie namen Captain America (Chris Evans), Maria Hill (Cobie Smulders) en Hawkeye (Jeremy Renner).



Ook verscheen er een still waaruit op te maken is dat er een relatie is tussen Andy Serkis' Ulysses Klaue en Chadwick Bosemans Black Panther. De laatste debuteert in Captain America: Civil War:



En hieronder de Blu-Ray trailer:


We sluiten af met een onlangs vrijgegeven scène uit Ant-Man, waarin twee Avengers het tegen elkaar opnemen.



NieuwsFilm

meest populair