'Star Wars: The Force Awakens' wordt big business!

Velen denken dat zelfs dat de $2,8 miljard van Avatar gepasseerd wordt.



In de POLL van verleden week vroegen we wat jullie verwachten van de opbrengst van J.J. Abrams' Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. De uitkomst laat duidelijk zien dat er wordt verwacht dat de film flink wat gaat opbrengen, al denkt minder dan de helft van de stemmende FilmTotaal'ers dat Episode VII boven de $2,0 miljard eindigt.

Een opbrengst van $1,5 miljard tot $2 miljard was met 29 procent de meest gekozen optie. Zo'n 24 procent denkt dat de veelbesproken zevende Star Wars-film gaat uitkomen onder de $1,5 miljard. Positief voor de inversteerders is dat daartegenover maar liefst 47 procent het ziet gebeuren dat de film meer ophaalt dan $2 miljard. 27 procent verwacht zelfs dat de opvolger van Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi voorbijgaat aan de $2,8 miljard van James Camerons Avatar uit 2009.

Het lijkt er in ieder geval op dat het merendeel vermoedt dat The Force Awakens voorbijgaat aan de score van de indrukwekkende cijfers van Jurassic World. De vierde Jurassic Park-film staat ondertussen op een kleine $1,6 miljard.


NieuwsFilm

meest populair