Tyrese Gibson én Chris Pine als Green Lantern(s) in het DC-filmuniversum?

De acteur hint er in ieder geval zwaar naar via zijn Instagram-account.

Een aantal dagen geleden brachten we jullie al het nieuws dat er waarschijnlijk meerdere Green Lanterns hun opwachting zullen maken in toekomstige DC-films, en acteurs Tyrese Gibson gooit nu via zijn Instagram-account nog wat meer olie op het vuur. Gibson deelde via de social media-site een 'fan made' afbeedling van niet alleen hemzelf, maar ook Chris Pine als Green Lantern. Dit komt overeen met de geruchten dat de casting van Pine als Steve Trevor in Wonder Woman een afleiding was voor zijn werkelijke casting als Green Lantern, en dat er meer dan een centrale Lantern zal zijn. Gibson vertelde Entertainment Tonight daarnaast het volgende over de mogelijke rol:

''Er zijn bepaalde dingen waar ik me niet over kan uitlaten. Maar ik zeg wel, dat hoe dit ook uitpakt, het aan de fans te wijten/bedanken is. Ik zag thuis een groot aantal fan-made video's van mijzelf als Green Lantern en daar ging ik mee aan de slag. Ik heb vergaderd met Warner Bros. en er zijn bepaalde dingen besproken en gezegd. We zullen zien hoe het afloopt.''

Gibson, die eerder al deel uitmaakte van succesvolle franchises zoals die van Transformers en Fast and Furious, is niet de eerste muzikant/acteur die benaderd is voor de rol van John Stewart. In 2007 werd rapper Common al gecast als Stewart in George Millers nooit gerealiseerde film Justice League: Mortal. Volgende maand wordt er meer duidelijk wanneer DC officiële aankondigingen zal doen tijdens de jaarlijkse Comic Con in San Diego.



NieuwsFilm

meest populair