Ryan Gosling liep op school niet in het oog

Zijn vrouwelijke klasgenoten zagen hem misschien niet zitten.

Met elke dag die passeert verwerft acteur Ryan Gosling een nieuwe meute aan fans die op hem verkikkerd zijn. Vermakelijk genoeg was dit vroeger niet zo, toen liep zelfs de Notebook-acteur regelmatig een blauwtje op. In gesprek met het Australische magazine Sunday Style onthulde hij dat zijn klasgenoten op school nooit naar hem omkeken.

"Ik deed niet aan sporten toen ik ouder werd. En ik neem aan, terwijl ik opgroeide, dat de meiden alleen maar jongens leuk vonden die atleet waren, of zoiets dergelijks. Ik deed daar nooit aan mee. Ik nam deel aan danslessen enzovoort. Ik groeide gewoonweg op in het bijzijn van heel veel meiden."

Hij hervat vrolijk: "Ik raakte in heel veel conversaties verwikkelt die over jongens gingen. Dat vond ik wel frustrerend. Omdat ze me waarschijnlijk niet als een kandidaat zagen aangezien ze zo openhartig spraken met mij in de buurt. Dat zat me vroeger dwars. Ja, heel erg. Het beviel me niet."

Hedendaags hoor je hem niet klagen. Samen met zijn vriendin Eva Mendes, met wie hij in 2011 een relatie aanging, heeft hij een dochter. Esmeralda Amada Gosling kwam eind 2014 ter wereld.



NieuwsFilm

meest populair