Hugh Jackman over afscheid nemen van Wolverine

Jackman wil zich de komende jaren liever op andere soort rollen richten.

In de komende twee jaar zal Hugh Jackman voor het laatst zijn scherpe klauwen laten zien als Wolverine in de X-Men franchise van Fox. Tijdens een gesprek met ET Online over het afstand nemen van de rol, gaf Jackman aan dat het tijd is om andere dingen te doen:

''Zo'n zes jaar geleden was eer een periode dat ik voornamelijk Wolverine kon spelen en nauwelijks andere rollen kreeg aangeboden. Daar is echter verandering in gekomen door films zoals Les Miserables, Prisoners en Pan. Ik heb meer keuze in rollen dan ooit tevoren in mijn leven. Hopelijk ben ik over tien jaar niet een werkloze acteur die spijt krijgt van deze beslissing, om vervolgens te smeken om opnieuw Wolverine te mogen spelen. Ik ben gezegend dat ik zo'n geweldige rol heb mogen spelen; de laatste Wolverine-film en Days of Future Past waren zelfs twee van de beste films uit de reeks.''

Voordat de laatste Wolverine-film echter verschijnt, vragen velen zich af of we het personage nog in andere X-films zullen zien opduiken. Jackman werd specifiek gevraagd of hij een aandeel heeft in Deadpool, waarvan onlangs de opnames werden afgerond:

''Hmmm, ik kan niet... nee. Maar ik ben goed bevriend met Ryan Reynolds, dus...''

Wat betreft X-Men: Apocalypse bleef de acteur even vaag en antwoordde hij met: ''Wie weet?''



NieuwsFilm

meest populair