Channing Tatum ging undercover als senior tijdens 'Magic Mike XXL'-screening

Het was een promotiestunt om geld op te halen voor een goed doel.

In de Jump Street-films moest acteur Channing Tatum onopvallend een school infiltreren om een drugshandel op te doeken - het is een rol die de 35-jarige Amerikaan duidelijk beviel. Ter promotie van zijn nieuwste film Magic Mike XXL trok hij eropuit om het publiek van een screening te verrassen.

De beste manier achtte hij door zichzelf onherkenbaar te maken middels heel veel make-up. De voorstelling was een methode om enkele vragen aan 't publiek te stellen. Wat zou de film beter maken en wat zouden ze bijvoorbeeld graag willen zien. Tatum transformeerde zichzelf in de marketing werknemer Scott om deze kwesties te noteren. De act veranderde weldra in een toepasselijk dansfeest. Aanschouw het hele verhaal in de onderstaande video.



Voor Tatum was het tevens niet louter voor de lol. De video moet fungeren om geld op te halen voor de Runa stichting - een instelling die veel voor Tatum betekent. Zij staan de tropische bossen bij en willen zodoende de plaatselijke bevolkingen helpen. Via deze link kom je op de website van Omaze terecht. Daar kan je tien dollar schenken en tegelijkertijd kans maken op kaarten voor de première van Magic Mike XXL. Niet alleen mag je samen met Tatum en zijn entourage op de rode loper slenteren, ook wordt je in een 4-sterren hotel geplaatst.

NieuwsFilm

meest populair