Harrison Ford de lucht weer in

De brokkenpiloot maakte in maart een noodlanding en werd gehospitaliseerd.

Acteur Harrison Ford is weer helemaal terug van weggeweest nu zijn oorlogswonden geheeld zijn. Vorig jaar brak hij zijn been tijdens de opnames van Star Wars: The Force Awakens en op de vijfde van maart dit jaar moest hij met zijn tweezits vliegtuig op een golfbaan landen wegens een technische fout. De actie bezorgde hem een schedelfractuur, een gebroken enkel en bekken. De paparazzi spotte de Indiana Jones-acteur afgelopen donderdag op het vliegveld, in één stuk, klaar om op te stijgen met een helikopter.

Tijdens het opstijgen fungeerde hij als co-piloot, maar toen hij de dag erna terugkeerde was het de 72-jarige Ford die de vliegknuppel in de hand had. Roddelwebsite TMZ deelde eveneens een video waarop we de landing kunnen aanschouwen. Voor de geïnteresseerde, bekijk hem hier.

De golfbaan stunt heeft ervoor gezorgd dat de fotografen hem scherper in het zicht houden. Ford is echter geen beginneling als het tot vliegen aankomt. In de jaren '60 werd hij al tot piloot opgeleid, hoewel hij het prijskaartje niet langer meer kon bekostigen. Vele jaren later schafte hij een privéjet aan en werd toen door één van zijn piloten geschoold. Gedurende zijn levensloop is Ford een keer of twee neergestort.



NieuwsFilm

meest populair