Dwayne Johnson voltrekt & zegent huwelijk van fan (video)

Journalist Nick Mundy van ScreenJunkies ervoer op het eerste oog een tegenvallende dag...

Footballspeler, worstelaar, acteur - Dwayne Johnson (Walking Tall) heeft in zijn 43-jarige leven al aardig wat bereikt. Toch achtte hij het noodzakelijk om nog een bijzondere job aan zijn cv toe te voegen. Ter promotie van San Andreas, en simpelweg omdat het een goede vriend van hem is, besloot Johnson de ScreenJunkies verslaggever Nick Mundy de dag van zijn leven te bezorgen. Dit deed hij heel geniepig door eerst een afspraak met Mundy te maken, deze vervolgens niet na te komen en daarna een trouwerij te arrangeren.

Johnson speelde onder één hoedje met de collega's van Mundy, Warner Bros. en de bruid, Dilara Karabas. Het huwelijk vond plaats in Californië en was tevens een bijzondere, omdat Johnson de persoon was die de echtvereniging ten uitvoer bracht en de ceremonie dirigeerde. Voor de plechtigheid was hij tijdelijk tot ambtenaar van Californië geslagen. Aanschouw het complete verhaal hieronder in video vorm.



Zoals boven vermeld speelde de vermakelijke gelegenheid zich af gedurende de promotietour van Johnsons nieuwste prent, San Andreas. Het lukte hem dan ook om op een gewaagde en komische manier de rampenfilm in het zonnetje te zetten tijdens de trouwerij. Hij informeerde het koppel:

"Er is niets dat sterker is dan jullie verbintenis. Ze bezit meer kracht dan een blikseminslag of 's werelds grootste aardbeving, net zoals de aardschok die je in 'San Andreas' zult zien wanneer de film in de bioscoop verschijnt, op 29 mei."

NieuwsFilm

meest populair