'The Deep Blue Good-by' uitgesteld door blessure Christian Bale

James Mangold zal de film waarschijnlijk maken na de opnames van de derde Wolverine.

20th Century Fox en Chernin Entertainment hebben de opnames van The Deep Blue Good-be uitgesteld of misschien zelfs volledig geschrapt door een blessure van hoofdrolspeler Christian Bale. De acteur scheurde zijn voorste kruisband in zijn huis in Los Angeles, en het zal maanden duren voordat dit volledig is genezen. De opnames zouden oorspronkelijk deze zomer van start gaan, maar Fox heeft de productie dus nu stilgelegd.

De film zou gaan over Travis McGee (Bale), een man die altijd rond het strand rondhangt en zijn woonboot heeft gewonnen tijdens een kaartspel. Hij wil daarnaast niks te maken hebben met creditcards, pensioenen, politieke partijen, hypotheken en televisie. Hij werkt alleen als zijn geld bijna op is en zijn regels zijn simpel: hij helpt je te zoeken naar wat je is ontnomen, zolang hij wel de helft ervan mag hebben.

Dennis Lehane, de auteur van boeken zoals Mystic River, Gone Baby Gone en Shutter ISland heeft de nieuwste versie van het script geschreven. Eerdere versies werden geschreven door Kario Salem en Dana Stevens. James Mangold is nog steeds verbonden aan het project als regisseur, maar zal zich eerst storten op de derde Wolverine-film.



NieuwsFilm

meest populair