Guillermo Del Toro moet wellicht afzien van ' Justice League Dark'

Hij wil de film graag regisseren, maar alles hangt af van zijn bomvolle schema.

Guillermo Del Toro is al een tijd van plan om een Justice League-achtige film te maken gebaseerd op de meer bovennatuurlijke personages van DC (voorlopige titel: Justice League Dark), maar het lijkt erop dat dit nog wel een tijdje zal duren.

Tijdens een interview met IGN liet Del Toro weten dat ze de basis voor de film hebben gevormd en dat het script precies zo is als hij het wil hebben. Het grootste probleem is echter om tijd te vinden voor het maken van de film:

''We hebben een nieuw script ingeleverd en nu hangt alles af van timing. Als alles volgens schema loopt, zou ik de film dolgraag maken. Het script en de personages zijn in ieder geval erg goed.''

Het hangt dus allemaal af van Warner Bros., die door het drukke schema van Del Toro mogelijk een andere regisseur zullen inhuren. De film is echter nog niet officieel aangekondigd door Warner, dus er kan nog van alles gebeuren. In Justice League zouden DC-personages zoals John Constantine, Swamp Thing, The Spectre, Deadman en Zatanna hun opwaching moeten maken.

NieuwsFilm

meest populair