Hugh Jackman wil Wolverine tot zijn dood spelen

Hoewel hij er geen bezwaar tegen zou hebben als de rol uiteindelijk naar iemand anders gaat.

Hoewel hij al vaker heeft aangegeven dat de rol van Weapon X wel eens snel zou kunnen worden overgedragen aan iemand anders, maar Hugh Jackman geeft tijdens een nieuw interview aan dat hij het personage van Wolverine het liefst nog tot zijn dood zou willen spelen. Het idee kwam in hem op toen hij Birdman aan het kijken was:

''Ik zei tegen mijn vrouw: de moraal van dit verhaal is dat ik Wolverine moet blijven spelen. Ik moet een manier vinden om hem tot mijn dood te blijven spelen. Ik weet dat ze op een dag een andere acteur in de rol zullen casten... Daar zou ik ook blij mee zijn, want dat zou betekenen dat de rol iconisch is geworden.''

Jackman vertelde verder over zijn gemoedstoestand tijdens het spelen van Wolverine. Hij hoopt dat hij nog meer uit de rol weet te halen dan tot nu toe het geval is geweest:

''Ik wil altijd in betere vorm zijn dan de laatste keer dat ik hem speelde. Ik houd niet van stagnatie. Mensen zeggen dat ze de status quo proberen te behouden, maar ik vind dat je jezelf steeds verder moet pushen. Elke keer dat ik dan ook Wolverine speel, wil ik verder gaan, zowel fysiek als emotioneel.''

Het is nog niet officieel bevestigt of Jackman het personage opnieuw zal spelen in X-Men: Apocalypse, die in mei 2016 de bioscopen moet bereiken, maar de acteur heeft er wel meerdere malen naar gehint. Daarnaast staat er een derde solo-film voor Wolverine in de planning voor maart 2017.



NieuwsFilm

meest populair