Liam Neeson in boekverfilming 'Tell No One'?

Guillaume Canet maakte eerder een Franse film die gebaseerd was op Harlan Cobens boek.

Liam Neeson is in gesprek om de hoofdrol te spelen in de Amerikaanse verfilming van Harlan Cobens boek Tell No One, die gemaakt zal worden door Warner Bros. Pictures en Universal Pictures.

In Tell No One volgen we een kinderarts die op vakantie is met zijn vrouw. Als deze vrouw plotseling verdwijnt en hij wordt aangevallen, duikt ze opeens dood op en lijkt ze het slachtoffer te zijn van een seriemoordenaar. Jaren later duiken er meer van dit soort lijken op en wordt de arts de hoofdverdachte. Tegelijkertijd wordt hem bewijs overhandigd dat zijn vrouw helemaal niet dood was, en is ondergedoken om iets te doen dat te maken had met haar werk.

Chris Terrio (Argo) zal het script schrijven en zal een aantal dingen moeten herschrijven, voordat Neeson officieel tekent voor de film. Het zal waarschijnlijk gebeuren, maar het kan nog een tijdje duren.

Tell No One werd eerder verfilmd door Guillaume Canet als Franstalige film, die de nodige goede kritieken ontving en internationaal goed werd bezocht. In die film werden de hoofdrollen gespeeld door Francois Cluzet, Kristin Scott Thomas and Jean Rochefort.

NieuwsFilm

meest populair