Geen 'Evil Dead 2' en 'Kick-Ass 3'?

Alles wijst erop dat de sequels er niet zullen komen.

De remake van Evil Dead kwam vorig jaar uit, maar wist weinig indruk te maken. Sommige mensen vonden de film geweldig, anderen haatten hem, maar de film liet de meeste bioscoopgangers onverschillig. De bloederige interpretatie van Sam Raimi's cult-klassieker wist desondanks wereldwijd 97 miljoen in het laatje te brengen, wat lang niet slecht is voor een low-budget horrorfilm. Toch lijkt er weinig animo voor een vervolg.

De hoofdrolspeelster van de horrorfilm, Jane Levy, liet onlangs in een interview weten dat er geen plannen zijn voor een vervolg. Aldus Levy:

''Ik denk niet dat ze een vervolg gaan maken. Ik bedoel, ze verzinnen telkens weer wat nieuws, nu zou het een tv-serie worden. Ik had zoiets van: 'Wat?' [lacht]. Ik weet het eerlijk gezegd niet, maar het lijkt er niet op dat we in de nabije toekomst een Evil Dead 2 krijgen. Niet met mij, in ieder geval.''

Hetzelfde geldt voor een nieuw deel in de Kick-Ass franchise. Hoewel het eerste deel zowel kritisch als commercieel een succes was, sloeg het tweede deel de plank een beetje mis. Mark Millar, bedenker van de strip, liet onlangs weten dat er geen plannen zijn voor een derde deel:



NieuwsFilm

meest populair